Dianas Harmoni

Historik

Dianas harmoni drivs av mig, Diana Elmkvist, och jag bor i södra delen av Östergötland. Jag arbetar som medium och healer är utbildad i Fanthyttan av Terry Evans.

Att vara medial är en naturlig del av mig, redan som liten flicka började jag lämna budskap som jag fick. Vuxna runt om mig var ofta nyfikna och ställde frågor. Det kunde även hända att svaren inte var de som de önskade men jag lämnade dem precis som de gavs till mig.. Min pappa var också medial liksom några fastrar till mig, allt fanns runt om mig.

År 1999 börjar jag söka efter mera kunskaper, ville utvecklas. Gick några cirklar hos Pia Palm i Kalmar. Där vi fick öva på automatisk skrift, transmediumskap, healing..
Visste med mig att den mentor jag sökte pratade Engelska, jag trodde att jag skulle resa till England för utbilda mig som medium där men England fanns i Sverige till min stora glädje.
Sommaren 2015 gick jag sommarvecka på byskolan i Fanthyttan visste att jag hade kommit så rätt. Efter den veckan påbörjade jag utbildning till medium hösten 2016 fram till hösten 2017 min mentor var Terry Evans.